fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

TNRS Sibiu felicită Filarmonica de Stat Sibiu pentru Ordinul Meritul Cultural

TNRS Sibiu felicită Filarmonica de Stat Sibiu pentru Ordinul Meritul Cultural

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu felicită Filarmonica de Stat Sibiu pentru Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, conferit de Klaus Iohannis, președintele României.

Ziua Culturii Naționale din acest an a fost o dată de bun augur pentru viața culturală sibiană. Filarmonica de Stat Sibiu a primit Ordinul Meritul Cultural în grad de Comandor, conferit de Klaus Iohannis, președintele României, distincție care marchează cea mai înaltă performanță atinsă până acum de prestigioasa instituție. Această onoare adusă activității întreprinse de Filarmonica de Stat este întâmpinată de Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu cu sincere felicitări pentru calitatea muncii sale artistice și manageriale de excelență care i-a asigurat un loc în constelația instituțiilor de cultură de prim rang ale României.

„De Ziua Culturii Naționale, Filarmonica din Sibiu primește onoranta recunoaștere Ordinul Meritul Cultural, în grad de Comandor, din partea Președintelui României! Felicităm instituția sibiană pentru distincția primită, pentru implicarea artistică avută în comunitate și pentru neastâmpărul creator care îi caracterizează în ultima perioadă! Le dorim săli pline, iar artiștilor și spectatorilor multă sănătate!” (Constantin Chiriac, Director general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu, Președinte al Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu)

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si