fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

TNRS a pus în vânzare biletele pentru luna octombrie

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu a pus în vânzare biletele pentru reprezentațiile lunii octombrie, în programul căreia se regăsesc premiera „O, ce zile frumoase!”, noua producție de mare succes „Neînțelegerea”, patru reprezentații „Faust”, comedii, drame și spectacole ale Secției germane, cu traducere în limba română.

Spectatorii au șansa să vadă la Sibiu producția „Jocuri, vorbe, greieri…”, în regia lui Silviu Purcărete, cu Constantin Chiriac și 17 actori ai TNRS, spectacol invitat special în programul Festivalului Național de Teatru și care, în perioada următoare, va fi în turnee în Israel, Franța și Belgia.

„Invităm publicul din Sibiu și de pretutindeni să se bucure de surprizele pe care le-am pregătit în programul lunii octombrie. Printre acestea se numără spectacolul Neînțelegerea, în regia lui Bobi Pricop, care a fost primit extraordinar de public cu prilejul primei reprezentații, unde actorii Naționalului sibian fac niște roluri memorabile, dar și premiera O, ce zile frumoase!, în regia Marianei Cămărășan. Pe lângă aceste producții, vă lansăm o nouă invitație de a vedea atât de apreciatul Faust semnat de Silviu Purcărete, alături de multe alte spectacole care să ne ofere tuturor prilejul de a ne bucura de miracolul teatrului”, spune Constantin Chiriac, directorul general al Teatrului Național „Radu Stanca” Sibiu și președintele Festivalului Internațional de Teatru de la Sibiu.

Biletele pentru reprezentațiile TNRS sunt disponibile la Agenția Teatrală din Sibiu, str. Nicolae Bălcescu, nr. 17, și online, pe www.tnrs.ro

Teatrul Național „Radu Stanca” Sibiu este o instituție publică de cultură aflată în subordinea Primăriei Sibiu și a Consiliului Local Sibiu.

TNRS a pus în vânzare biletele pentru luna octombrie