fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Politica

Tinerii social-democrați sunt alături de elevi (CP)

Caravana Educației, o inițiativă a Tinerilor Social-Democrați, a poposit și la Sibiu, în comuna Iacobeni.

În interiorul unui autocar special amenajat, 39 de elevi de clasa a VIII-a au beneficiat, în 17 mai, de un program educativ gratuit de meditații la Limba și Literatura Română și la Matematică. Împreună cu doi profesori voluntari, elevii au recapitulat și aprofundat cunoștințele necesare la examenul de Evaluare Națională.

Elevii din localitățile Iacobeni și Noiștat au reușit să-și completeze cunoștințele acumulate la școală, într-un altfel de mediu. Orele de meditații s-au desfășurat după încheierea cursurilor. Le mulțumesc profesorilor care s-au alăturat inițiativei de a veni în sprijinul copiilor, dar și organizatorilor”, spune profesorul Vasile Zămăcău, directorul Liceului Tehnologic Iacobeni.

Caravana Educației este un proiect de suflet al Tineretului Social Democrat (TSD), care se adresează în special elevilor din mediul rural.

”Este un gest simbolic, prin care vrem să le transmitem copiilor încredere în propriile forțe, dorința de a învăța și de a promova cu succes acest examen. Mesajul nostru este unul de solidaritate: suntem alături de ei, le înțelegem emoțiile și îi susținem. Le dorim tuturor mult succes!”, a declarat Florian Giubega, președintele Organizației Județene TSD Sibiu.

Tinerii social-democrați sunt alături de elevi (CP)     Tinerii social-democrați sunt alături de elevi (CP)

Etichete: