fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

”Terezianum” a sărbătorit Ziua Națională a Lecturii

Liceul Tehnologic de Industrie Alimentară “Terezianum” din Sibiu a sărbătorit Ziua Națională a Lecturii, la bibliotecă. Elevii clasei a IX-a coordonați de doamna profesoară Iuliana Iancu au participat, în 15 februarie, la o expoziție de carte pentru adolescenți și la expunerea doamnei bibliotecare Adriana Barac pe tema “Cartea și lectura – izvoare ale cunoașterii”. Elevii au completat, la final, chestionare despre cunoștințele lor legate de carte, lectură și bibliotecă.

Activitatea organizată la Liceul ”Terezianum” a avut drept scop stimularea interesului elevilor pentru lectura individuală şi colectivă, în vederea dezvoltării şi activizării vocabularului şi a dobândirii tehnicilor de muncă intelectuală.

”Încercăm să antrenăm elevii în activităţi cât mai variate şi bogate în conţinut, care urmăresc dezvoltarea unor aptitudini speciale, cultivarea interesului pentru lectură, facilitarea integrării în mediul şcolar, oferirea de suport pentru reuşita şcolară în ansamblul ei, fructificarea talentelor personale şi corelarea aptitudinilor cu atitudinile caracteriale”, explică Adriana Barac.

”Terezianum” a sărbătorit Ziua Națională a Lecturii

”Terezianum” a sărbătorit Ziua Națională a Lecturii