fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Teren și imobil de 2.500 mp lângă satul de vacanță Cisnădioara și zona de agrement Versailles, scoase la licitație de Consiliul Județean Sibiu

Consiliul Județean Sibiu scoate la licitație un teren de aproximativ 2.500 mp aflat în imediata apropiere a satului de vacanță Cisnădioara și a zonei de agrement Versailles.

De asemenea, licitația vizează și imobilul care a găzduit fostul canton de drum situat pe drumul județean DJ Cisnădie-Cisnădioara. Imobilul este compus din cameră, hol, bucătărie, cămară, bucătărie de vară și două magazii. Prețul  de pornire a licitației este de 231.880 lei, fără TVA. Termenul limită de depunere a  documentelor pentru participarea la licitație este 30 mai 2018, ora 9. Documentele de participare se vor depune la sediul Consiliului Județean Sibiu – Centrul de Informații pentru Cetățeni. Ofertele se vor deschide în sala mică de ședințe a Consiliului Județean Sibiu, în data de 30 mai 2018, ora 12. Totodată, Consiliul Județean Sibiu a reluat și licitația privind un teren de peste 800 mp situat în apropierea stațiunii Păltiniș, pe drumul județean DJ 106 A Sibiu – Păltiniș, la km 21, și imobilul care a avut ca destinație canton de drum, compus din 5 camere și 3 holuri. Prețul de pornire a licitației este de 70.490 lei, fără TVA. La fel, termenul limită de depunere a documentelor este 3 mai, ora 9, urmând ca la ora 14 să fie aibă loc deschidere ofertelor.

Etichete:

Recomandam sa citesti si