fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie Social

TELVERDE – sprijin și consiliere psihopedagogică pentru elevi părinți și cadre didactice

Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu au lansat joi, 12 noiembrie, linia TELVERDE:  0800815815 unde profesorii, elevii și părinții acestora vor primi sprijin și consiliere psihopedagogică pe problemele emoționale sau comportamentale din partea specialiștilor.

Dragi elevi,
stimați părinți, stimate cadre didactice

Având în vedere perioada dificilă pe care o traversăm cu toții, începând cu data de12 noiembrie 2020, Inspectoratul Școlar Județean Sibiu și Centrul Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu vin în sprijinul elevilor, părinților și a cadrelor didactice cu o linie TELVERDE unde, specialiștii din CJRAE Sibiu vă vor sta la dispoziție pentru a vă oferi sprijin și consiliere psihopedagogică vizând problemele emoționale sau comportamentale cu care vă confruntați în această perioadă.
Zilnic, în intervalul orar 8-16, un prof. consilier școlar va răspunde apelurilor dumneavoastră.
*Linia TelVerde vizează numai solicitările privind consiliere psihopedagogică. Pentru alte informații, vă rugăm să apelați numerele de telefon ale CJRAE Sibiu pe care le puteți găsi pe site-ul www.cjraesibiu.ro, secțiunea: contact. (este mesajul reprezentanților Centrului Județean de Resurse și Asistență Educațională Sibiu)

Etichete:

Recomandam sa citesti si