fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Teatrul Gong te invită la reprezentația „Privighetoarea”

Teatrul Gong te invită la reprezentația „Privighetoarea”

Teatrul pentru Copii și Tineret Gong Sibiu vă invită în acest final de săptămână la reprezentația „Privighetoarea” după Hans Christian Andersen, în regia lui Gavriil Pinte.

Spectacolul de animație creionează o lume de porțelan, articulată pe muzica instrumentelor chinezești tradiționale. Scenografia aparține Roxanei Ionescu și pune accent pe motive inspirate din porțelanurile chinezești, într-o cromatică alb-albastru.
Reprezentația este recomandată copiilor cu vârsta peste 7 ani și poate fi urmărită vineri, 12 februarie, de la ora 18, sâmbătă, 13 februarie, de la orele 11 și 18 și duminică, 14 februarie, de la ora 11.
Accesul publicului se face în baza biletelor puse în vânzare online, pe teatrulgong.ro, în limita a maxim 30% din numărul de locuri disponibile. Prețul unui bilet este de 12 lei.
Instituția respectă toate măsurile de prevenire a răspândirii coronavirusului, spațiile publice din interiorul teatrului fiind aerisite și dezinfectate, iar accesul în Teatru este permis numai în condițiile unui triaj observațional. Masca de protecție, dezinfectarea mâinilor și păstrarea distanței sunt obligatorii.
Etichete:

Recomandam sa citesti si