fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Teatrul Gong: „Degețica” se joacă în premieră la Sibiu

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu prezintă duminică, 22 ianuarie, de la ora 11:00, premiera comercială a spectacolului „Degețica” după H. C. Andersen, în regia Oanei Leahu. Cea mai nouă producție e teatrului sibian va putea fi urmărită, de asemenea, în avanpremieră, sâmbăta aceasta de la orele 11:00 și 18:00.

Producția Teatrului „Gong” reinterpretează una din primele scrieri ale autorului danez Hans Christian Andersen și propune o incursiune fascinantă în lumea basmelor. „Degețica” spune povestea extraordinară a unei fetițe în încercarea de a-și dobândi libertatea și fericirea. Montarea de la Gong este o îmbinare a teatrului de animație, muzicii și a proiecțiilor video într-o pledoarie pentru redescoperirea relației indivizibile dintre omul modern și mediul înconjurător ca fundament al creației și al echilibrului universal. Aventura plină de suspans a micuței protagoniste este redată de actorii Lucia Barbu, Paul Bondane, Eleonora Coșuleț, Daniela Dragomir, Gabriela Mitrea, Gabriel Muncuș, Raluca Pavel, Raluca Răduca și Claudia Stühler. Imaginarul acestei aventuri fabuloase este creat prin scenografia lui Sir (Gavril Siriteanu) și articulat prin muzica originală a compozitorului Zeno Apostolache – Kiss și mișcarea scenică a coregrafei Andreea Belu-Răducă. Spectacolul are o durată de aproximativ o oră și nu este recomandat copiilor cu vârsta sub 5 ani.

Accesul la oricare din reprezentațiile de mai sus se face pe baza biletelor puse în vânzare online prin teatrulgong.ro sau la sediul Teatrului, de miercuri până vineri între orele 11:00 – 18:00, sâmbăta între orele 10:00 – 18:00 sau duminica între orele 10:00 și 14:00. Prețul unui bilet la oricare din aceste reprezentații este de 12 lei, tarif flexibil. Mai multe detalii despre condițiile de modificare a biletelor flexibile, puteți găsi în regulamentul afișat pe teatrulgong.ro.

Teatrul pentru Copii și Tineret „Gong” Sibiu este o instituție publică de spectacole ce își desfășoară activitatea sub autoritatea Consiliului Local Sibiu și a Primăriei Municipiului Sibiu.