fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Teatrul de Balet Sibiu vă invită la baletul în două acte „La fille mal gardée”

Teatrul de Balet Sibiu vă invită la baletul în două acte „La fille mal gardée”, una dintre cele mai vechi și mai importante creații din repertoriul internațional de balet. Evenimentul va avea loc marți, 23 februarie și miercuri, 24 februarie, de la ora 19, la Centrul Cultural „Ion Besoiu”.

Teatrul de Balet Sibiu vă invită la baletul în două acte „La fille mal gardée”„La fille mal gardée” este un spectacol plin de culoare, cu decoruri spectaculoase, care redă atmosfera idilică a unui sat francez. În prim plan este adusă povestea de iubire a doi tineri, Lise și Colas care încearcă să-și salveze dragostea și să o convingă pe Văduva Simone, mama Lisei, să îi binecuvânteze. Reprezentația se adresează atât adulților, cât și copiilor care se pot bucura de prezența pe scenă a poneiului Cezar.

Accesul publicului se realizează în baza biletelor disponibile online pe Kompostor.ro sau la sediul Casei de Cultură a Municipiului (Parcul Tineretului, Nr.1), de luni până joi de la ora 9 la 16, iar vineri în intervalul orar 9-13.30.

De asemenea, aveți posibilitatea să vizionați spectacolul și de acasă, biletele pentru livestream fiind disponibile pe enterix.ro și myticket.ro.

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment