fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură Judet

Teatru la sat -,,Din năzdrăvăniile lui Nastratin Hogea”

Vineri, 18 septembrie 2020, de la ora 11, în comuna Marpod din judeţul Sibiu se va desfăşura proiectul cultural Teatru la sat, ediția a V-a, organizat de Asociaţia ACT Sibiu. Evenimentul este finanţat de Consiliul Judeţean Sibiu prin Biblioteca Județeană ,,Astra” Sibiu cu sprijinul Primăriei Marpod.

Teatru la sat se adresează, atât copiilor, cât și părinților din satele Marpod și Ilimbav care aparţin de comuna Marpod. Proiectul continuă în acest an cu spectacolul ,,Din năzdrăvăniile lui Nastratin Hogea” cu actorii Andrei Drăgan, Andrada Oltean, asigurat de un fundal muzical susţinut de Sebastian Canciu.

Ediţia din acest an, în contextul pandemiei Covid-19 va avea loc în aer liber, în curtea Şcolii Generale din comuna Marpod, unde vor participa elevii din satele Marpod şi Ilimbav. La spectacolul de teatru poate participa, de asemenea, întreaga comunitate locală. Se vor purta măşti de protecţie, păstrându-se, de asemenea, distaţa socială şi toate regulile impuse de autorităţi.

Teatru la sat este un eveniment anual despre arta spectacolului pentru copii, al cărui scop este susţinerea şi promovarea educaţiei culturale în mediul rural.

Teatru la sat -,,Din năzdrăvăniile lui Nastratin Hogea”Asociația ACT Sibiu și-a propus iniţierea şi derularea de proiecte culturale, sociale, educaţionale, jurnalistice, literare, de învăţare pe tot parcursul vieţii, gastronomice, sportive, meșteșugărești sau artistice. Echipa este una tânără, dinamică, cu experiență în managementul proiectelor culturale. Ideea înființării acesteia s-a născut din dorința membrilor echipei de a veni în ajutorul comunității locale și nu numai, din nevoia de schimbare, de adaptare, de responsabilizare a societății în care trăim.

Etichete:

Recomandam sa citesti si