fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sport

Team Bucur Sibiu- ambasadoarea echitației românești care a cucerit Bulgaria

Momente inedite încărcate de emoție și bucurie trăite la maxim de Team Bucur, alături de sportivele Manea Anastasia & Chayton, respectiv Bene Sofia & Aida-Diva, care s-au clasat pe locul I la CUPA NAȚIUNILOR PENTRU COPII, parte din evenimentul LONGINES EEF SERIES, din perioada 17-20 iunie 2021, la BOJOURISHTE (Bulgaria)

team bucur„Componentele echipei naţionale de echitație a României au urcat pentru prima dată pe cea mai înaltă treaptă a podiumului, în cadrul
Cupei Națiunilor pentru copii și care face parte din evenimentul LONGINES EEF SEREIS BOJOURISHTE *17-20 JUNE din 2021. Bucurie și lacrimi! România devine și mai cunoscută în lume, datorită acestor ambasadoare care au făcut efectiv, spectacol şi au făcut deliciul audienței prin modul în care s-au dăruit pe teren. Suntem mândrii că din această echipă de 4 sportive, 2 dintre ele sunt componentele echipei noastre. Felicitări întregii echipe, ați fost extraordinare! Vă mulțumim!”, este mesajul Team Bucur.

De asemenea, echipa națională de seniori își reconfirmă valoarea cucerind din nou locul 3 în cadrul “Cupei Natiunilor” susținută de LONGINES EEF SERIES BOJOURISHTE* ce s-a desfășurat în aceeași perioadă în Bulgaria. Competiția a însemnat o reală recunoaștere a meritelor și a muncii depuse de până acum de acești sportivi. „ Această participare a noastră a adus o bună vizibilitate călărie românești, devenind pentru noi o provocare imensă, fiind complet conștienți că ne putem ridica la nivel și mai înalt. România își merită prezența și în astfel de competiții ,,Longines”. Însă, avem nevoie de oameni care să creadă în noi, avem nevoie de recunoaștere a sportului călare, avem nevoie de promovare în mass media, măcar în momentele cheie și avem nevoie de sponsori puternici, reali și dornici să sprijine acest nobil sport! România trebuie să își ajute și să își propulseze sportivii în competițiile de nivel înalt, să fie tot timpul și peste tot prezentă, noi însemnând de fapt România și echitația românească!”, au mai dorit să puncteze sportivii sibieni.

team bucurÎn aceste zile, 24-28 iunie, sportivii Ionel Bucur, Ionuț Daniel Bucur, Ana Tudoran, Sofia Bene, Anastasia Manea, Cristina Milea, Alexandru Tăbuica, Petra Udrescu, Sofia Semenov și Ramona Farhat reprezintă Sibiul și concurează în cadrul Cupei României Obstacole, organizată la Turda.

Pentru Team Bucur, mai exact Sofia Semenov, Ionel Bucur și Ionuț Bucur urmează câteva zile de pregătiri și de încărcarea bateriilor, deoarece în perioada 8-11 iulie va avea loc o altă competiție de mare anvergură în Budapesta.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si