fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Timp Liber

Târgul de Nunți ”Nunta la Palat”, revine cu ediția de primăvară

A devenit deja tradiție ca, în perioada Postului Mare (al Sfintelor Paști), când creștinii nu organizează petreceri de nuntă, să se organizeze, peste tot în țară, târguri de nunți, unde fiecare viitoare mireasă, viitor mire, naș sau simplii invitați, pot afla cu ușurință care sunt tendințele în materie de organizare nunți, ultimele noutăți vestimentare, culinare ori alte detalii ce pot contribui la organizarea unui eveniment cu adevărat memorabil.
Unul dintre cele mai prestigioase evenimente din această categorie este Târgul de Nunți ”Nunta la Palat”, organizat de două ori pe an (primăvara și toamna), la Palatul Brukenthal Avrig, fosta reședință de vară a baronului Samuel von Brukenthal.
Prima ediție din acest an a Târgului de Nunți ”Nunta la Palat” se va desfășura în zilele de 4 și 5 martie, în cortul mare de evenimente amplasat în frumosul complex baroc situat între impresionantul Masiv Făgăraș și frumosul mal stâng al râului Olt.
Pe lângă oferta proprie prezentată de reprezentanții locației gazdă, participanții la eveniment vor avea prilejul de a intra în posesia unor variante organizatorice pregătite de alți ofertanți, vor putea discuta cu diverși consultanți bine pregătiți, cu mare experiență în acest domeniu. De asemenea, în cadrul târgului de nunți de la Avrig vor fi prezentate rochii de mireasă, bijuterii, meniuri (gastronomie, vinuri sau băuturi alese), decorațiuni florale, pachete pentru servicii foto – video, precum și multe alte surprize, toate acestea special gândite pentru reușita absolută a importantului eveniment din viața oricărui cuplu.
Evenimentul va fi cadrul perfect pentru găzduirea unor prezentări de rochii de mireasă și de rochii de seară, precum și pentru diverse degustări de meniuri speciale. Așadar, dacă sunteți în căutarea celor mai bune soluții pentru organizarea și găzduirea unui eveniment de vis, trebuie neapărat să ajungeți la Târgul de Nunți ”Nunta la Palat” organizat la Palatul Brukenthal Avrig, într-o locație de vis, departe de forfota cotidiană, în mijlocul naturii.
Cei ce doresc informații suplimentare despre eveniment și prestatorii de servicii ce doresc să participe, pot contacta Palatul Brukenthal Avrig la numărul de telefon 0726234417, sau prin e-mail, la adresa office@palatulbrukenthalavrig.ro.