fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu Timp Liber

Târg de produse handmade, la Artizan Huet

Un nou eveniment dedicat comercianților de produse handmade și artizanat va fi organizat în Piața Huet, în perioada mai – octombrie. Târgul handmade Artizan Huet va avea câte o ediție pe lună și va debuta în perioada 11-14 mai.

Primăria Sibiu, prin Serviciul de Administrare a Domeniului Public, pune la dispoziția comercianților 22 de locuri în Piața Huet, contra unor sume modice: doar 2 lei/mp/ zi pentru persoane juridice și 1 leu/mp/zi în cazul persoanelor fizice autorizate, al întreprinderilor familiale și al întreprinderilor individuale.

Pentru a ocupa cele 22 de locuri disponibile, doritorii trebuie în primul rând să facă o programare online, în data de 8 mai 2023, în intervalul orar 09:00 – 24:00, pentru a se putea prezenta la ghișeu cu documentele necesare. Programarea se face pe site-ul spadpp.sibiu.ro, la secțiunea Programări ghișeu online: https://extranet.sibiu.ro/DomeniulPublicGeneral/Programare.aspx

În perioada 9 – 10 mai, cei programați sunt așteptați să depună cererile la ghișeul serviciului public amintit, unde se va încasa taxa de ocupare a domeniului public. Avizul va fi apoi transmis pe e-mail, fără necesitatea ca persoana să se mai prezinte fizic, la ghișeu. Se va acorda câte un singur aviz per solicitant, fie că este vorba de o societate comercială, întreprindere familială, întreprindere individuală sau persoană fizică autorizată. Atribuirea locațiilor, în teren, se va face în ordinea programării online și, implicit, a înregistrării cererilor depuse la ghișeu, în limita locurilor rămase disponibile. Pentru un aspect îngrijit al spațiilor de comercializare, comercianții au obligația să utilizeze pavilioane albe de 9 mp și mese. Mai multe detalii, inclusiv actele necesare, se găsesc la: https://spadpp.sibiu.ro/site/detail/847”, precizează Serviciul Comunicare al Primăriei Municipiului Sibiu.

Etichete:

Recomandam sa citesti si