fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Tărg de Flori la Șura Mare | Evenimentul va oferi o gamă variată de plante și flori

Tărg de Flori la Șura Mare

Prima ediție a Târgului de Flori din Șura Mare vine cu un concept inedit, în ton cu anotimpul schimbării, promit organizatorii Asociației Împreună pentru Șura Mare.

Feerie de mirosuri vor putea fi simțite în parcarea de pe strada Principală, colț cu Andrei Șaguna, din comuna Șura Mare, în perioada 23-25 aprilie. Iubitorii de flori își pot delecta privirea cu soiuri care mai de care mai impresionante.  Evenimentul va oferi o gamă variată de plante și flori, care îmbogățesc grădinile oamenilor.

Feerie de mirosuri vor putea fi simțite la primul Tărg de Flori din Șura Mare

„Ne propunem ca acest târg să fie un prilej pentru locuitorii comunei noastre, de a vinde sau de a achiziționa  flori, arbuști, pomi fructiferi sau ornamentali, răsaduri. La eveniment vor putea participa producători atât din Sibiu, cât și din întreaga țară. Persoanele interesate de a-și vinde florile trebuie să ne contacteze prin intermediul paginii de Facebook Împreună pentru Șura Mare. Locuitorii din comună care doresc să vândă nu vor plăti taxă de participare, însă dacă doresc pot face o donație în cadrul asociației. Producătorii din afara localității vor achita o taxă stabilită de organizatori în funcție de numărul de standuri ocupate. Banii strânși în urma acțiunii vor fi folosiți pentru evenimentele viitoare ale asociației.”, a spus Neluțu Dragotă unul dintre membrii Asociației Împreună pentru Șura Mare.

Evenimentul „TÂRG DE FLORI LA ȘURA MARE” este o expoziție cu vânzare ce își propune să marcheze sosirea primăverii, și în același timp să ofere locuitorilor din Șura Mare și Hamba, dar și din comunele învecinate, precum și din municipiul Sibiu posibilitatea de a achiziționa plante de sezon ( flori, arbuști, pomi fructiferi sau ornamentali, răsaduri) pentru a-și înfrumuseța curțile, grădinile și casele. Asociația ”Împreună pentru Șura Mare” urmărește ca participanții la acest târg să respecte anumite exigențe impuse de criteriile estetice, tematica evenimentului și care sa fie prietenoase cu mediul înconjurător.

 

Etichete: