fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Tânără de aproximativ 16 ani, victima unui incendiu în această seară

Pompierii militari ai Detașamentului Sibiu au intervenit de urgență în această seară cu 2 autospeciale de stingere cu apă și spumă și 1 echipaj SMURD pentru localizarea și lichidarea unui incendiu izbucnit intr-o cameră ai unui apartament situat la etajul 4 a unui bloc. Echipajul SMURD a acordat îngrijiri medicale unei persoane de sex feminin de cca 16 ani cu atac de panică.

„Pompierii militari au lichidat incendiul fără ca acesta să se propage la întregul apartament. Au ars obiecte de mobilier (birou și scaun), elemente textile și s-au deteriorat pereții camerei respective și a întregului apartament din cauza fumului degajat de incendiu. Tânăra, de cca 16 ani care se afla acasă în momentul producerii incendiului a suferit arsuri ușoare la membrele inferioare precum și un atac de panică iar echipajul SMURD i-a acordat îngrijiri medicale, aceasta refuzând transportul la spital.”, transmit reprezentanții ISU Sibiu.

Aproximativ 20 de locatari ai blocului au fost evacuați preventiv din apartamente. Cauza probabilă de izbucnire a incendiului a fost determinată de efectul termic al unei lumânări aprinse nesupravegheate.

Foto: arhivă

Etichete:

Recomandam sa citesti si