fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Sute de reviste TIFF au ajuns direct la gunoi

La trei zile de la încheierea Festivalului Internațional de Film Transilvania TIFF de la Sibiu, sute de pliante nou-nouțe zac în tomberoanele de gunoi din zona centrală a orașului. Pachete întregi de reviste și flyere de promovare a festivalului au fost aruncate, cel mai probabil, de voluntarii care ar fi trebuit să le distribuie sibienilor și turiștilor.
Faptul că acestea nu au ajuns la potențialii spectatori ai festivalului nu a influențat reușita evenimentului, TIFF bucurându-se de mare succes la publicul sibian. Însă bugetul de promovare a fost prejudiciat, banii pentru tipărirea revistelor și a pliantelor fiind efectiv aruncați la gunoi. O parte din suma cheltuită la acest capitol a venit din banii sibienilor, Festivalul TIFF 2022 fiind cofinanțat de Primăria Municipiului Sibiu, în cadrul Agendei Culturale, cu nu mai puțin de 100.000 de lei.
Pentru edițiile viitoare, organizatorii ar trebui să ia în calcul faptul că publicul TIFF preferă să se informeze din mediul online și să salveze niște copaci de la tăiere.

Sute de reviste TIFF au ajuns direct la gunoiSute de reviste TIFF au ajuns direct la gunoi

Etichete:

Recomandam sa citesti si