fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Surprinde splendoarea Stânii de pe Coline în fotografiile și filmulețele tale

Surprinde splendoarea Stânii de pe Coline în fotografiile și filmulețe tale
Fotografii și videografii dornici de o experiență inedită sunt invitați de reprezentanții Stânii de pe Coline să surprindă frumusețea specifică Târnavei Mari. Evenimentele au loc în zilele de 3 mai, 15 mai, 1 iunie, 19 iunie, 24 iunie, 10 iulie și 17 iulie. Stâna de pe Coline înseamnă un popas viu pe ViaTransilvanica, experiențe autentice de stână, povești neștiute din colinele Transilvaniei, platou de stejari seculari la o aruncătură de băț și cea mai bună tocăniță de miel (Mark Wiens). Până la momentul redactării acestui material, erau înscriși patru voluntari.

„Salutare! Noi suntem familia Coșorean: Florin, Liliana și copiii noștri Cinzia, Mălina și Florinel. Împreună suntem Stâna de pe Coline -https://www.facebook.com/stanadepecoline. Vrem să facem un apel pentru videografi voluntari care să realizeze pentru noi un scurt filmulet de prezentare cu ceea ce oferim noi si câteva cadre în schimbul unui brunch îndestulător cu produse traditionale de la noi, de la stână. În plus, și familia voluntarului va fi invitată să ia parte la brunch. Evenimente pentru care avem nevoie de astfel de voluntari vor fi pe 3 mai, 15 mai, 1 iunie, 19 iunie, 24 iunie, 10 iulie și 17 iulie 2021.Suntem în satul Florești, comuna Laslea, județul Sibiu, la 20 de minute de Sighișoara, avem drum asfaltat recent până în sat, iar stâna se află la capătul satului, pe drum drept, într-o vale, nu se urcă. Avem locuri de parcare și câini foarte prietenoși.”, transmit organizatorii evenimentului.

Dacă sunt doritori de o experiență interesantă în inima Transilvaniei, printre coline domoale și animăluțele blânde ale Stânii de pe Coline se pot înscrie sau pot primi informații fie pe adresa de e-mail: stanadepecoline@gmail.com sau pe WhatsApp la 0727 691 276.
„Avem nevoie de fotografi și videografi care să participe la unul sau, de ce nu, la toate cele 7 evenimente organizate. Scopul este de a realiza fotografii și filmulețe profesioniste, care ulterior vor fi urcate pe canalul de YouTube, pe pagina de Facebook și pe contul de Instagram al stânii noastre. Stâna se află la ieșire din satul Florești, poziționată într-o vale, accesul este simplu și ușor. Ne dorim ca prin materiale realizate să evidențiem frumusețea și importanța acestui loc prietenos. Voluntarii interesați pot folosi și în scop personal filmulețele sau pozele făcute, cu mențiunea că au fost realizate în cadrul unui eveniment organizat de Stâna de pe Coline.”, au transmis reprezentanții Stânii de pe Coline.
Programul:
  • 3 mai,ora 14:00- Marele picnic din Colinele Transilvaniei 
  • 15 mai, interval 12:00-18:00- Curățarea traseului între satele Criș și Mălâncrav, proiect realizat în parteneriat cu ViaTransilvanica
  • 1 iunie- Turul Stânii, eveniment dedicat famililor cu copii

– Atelier de clătite

– Foc de tabără

  • 19 iunie- Atelier de reparare acoperiș
  • 24 iunie, de Rusalii-  Prânz la stână
  • 10 iulie- Prânz cu preparate vegetariene
  • 17 iulie- Voluntariat pentru reapararea unei mici constructii a stânii, pozitionață pe un mic tapșan pitoresc

Turiștii și voluntarii care doresc să participe la acțiunile noastre se pot înscrie pe adresa de email: stanadepecoline@gmail.com sau pe WhatsApp la 0727 691 276. Va fi un număr limitat din cauza condițiilor impuse de pandemie, maxim 50 de persoane.

Etichete:

Recomandam sa citesti si