fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Sport

Supranumitul derby al județului Sibiu este programat astăzi

Supranumitul derby al județului Sibiu este programat astăzi

Supranumit derby-ul județului Sibiu, meciul dintre A.F.C.Hermannstadt și Gaz Metan Mediaș va avea loc astăzi, începând cu ora 15, pe Stadionul Gaz Metan din Mediaș. FCH este considerată echipa gazdă, întru-cât sibienii dispută meciurile de pe teren propriu în acest sezon pe arena din Mediaș.

Partida din tur s-a terminat la egalitate, 1-1, dar bilanțul confruntărilor dintre cele două grupări este favorabil medieșenilor. Este a opta oară când cele două echipe învecinate se vor afla față în față în Liga I, până acum Gaz Metan câștigând patru confruntări, FCH una, în timp ce alte două partide s-au încheiat la egalitate. De asemenea, în semifinalele Cupei României, ediția 2017-2018, A.F.C.Hermannstadt s-a impus în ambele manșe, după două meciuri memorabile (1-0, 2-3).

,,Am rămas datori iubitorilor de fotbal din Sibiu pentru că în ultimele meciuri disputate nu am reușit mare lucru – două rezultate de egalitate. Bineînțeles că ne-am fi dorit mult mai mult, dar cu ocazia acestui derby județean am încredere că vom arăta mult mai bine. Ne dorim să câștigăm, atât pentru noi, cât și pentru suporterii noștri. Poate fi și un restart pentru noi dacă obținem cele trei puncte pe care le așteptăm de foarte mult timp. De fiecare dată când se schimbă antrenorul, o echipă poate să arate mult mai bine, cel puțin din punct de vedere motivațional. Mihai Teja este un antrenor foarte bun, un antrenor tânăr, de perspectivă. Cu siguranță va face schimbări în modul de a juca. Noi vom mai face schimbări în primul XI, nu neapărat din cauza randamentului, ci din cauza problemelor fizice. Din păcate avem și un jucător suspendat. Vom încerca să aducem prospețime, utilizând jucători care nu au evoluat prea mult în primele patru meciuri.”, a declarat Liviu Ciobotariu, antrenor principal A.F.C.Hermannstadt.

Supranumitul derby al județului Sibiu este programat astăzi

Din lotul A.F.C.Hermannstadt vor lipsi în această partidă fundașii Adrian Scarlatache și Claudiu Belu  – accidentați și internaționalul U21 Raul Opruț, suspendat pentru cumul de cartonașe galbene. Totodată, argentinianul Patricio Matricardi este incert. În acest moment, FCH vine după o serie de două înfrângeri și două rezultate de egalitate și ocupă locul 15 în clasament, cu 17 puncte. Gaz Metan Mediaș a înregistrat în ultimele patru etape o victorie, două rezultate de egalitate și a pierdut un singur meci, aflându-se pe locul 10, cu 24 de puncte. A.F.C.Hermannstadt vs Gaz Metan Mediaș se va disputa fără spectator în tribune, în conformitate cu normele impuse de autorități pentru combaterea răspândirii virusului SARS- CoV-2.

Etichete:

Recomandam sa citesti si