fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Suporterii vor ieși în stradă pentru salvarea clubului Gaz Metan

S-au pus în vânzare biletele la partida dintre Gaz Metan Mediaș – CS Mioveni
Până în acest moment nimeni nu a venit în fața echipei cu o promisiune că lucrurile se vor regla în perioada imediat următoare.După întâlnirea de la Romgaz cu directorul general, suporterii și jucătorii au crezut că totul va fi bine, însă după 3 săptămâni scurse de la acel eveniment, clubul Gaz Metan nu a încasat niciun ban de la sponsorul oficial, iar pasul spre colaps este și mai mare, echipa noastră ar putea pierde mai mulți jucători în zilele viitoare, iar meciurile din play-out le-ar putea disputa cu mai mulți jucători în teren de la U19.

Privind această situație dezastruoasă a clubului de fotbal ce reprezintă cu succes judetul Sibiu de mulți ani încoace, noi, suporterii, vom organiza zilele un protest în fața clădirii Romgaz.

Dorim să atragem un semnal de alarmă celor ce au putere de decizie, și să înțeleagă că această echipă este a orașului Mediaș și nu a unor persoane care din cauza unor orgolii, are de suferit un oraș întreg.

Este o umilință pentru locuitorul orașului Mediaș, care a pierdut în ultimi ani fabrici, cinematografe, echipă profesionistă de baschet, iar acum să piardă și echipa de fotbal.

Ce ne mai rămâne dacă pierdem și echipa de fotbal?

Sursă: gazisti.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si