fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Inaugurarea Bazei Sportive Obor se amână pentru 10 mai

Fotbaliștii de la FC Hermannstadt și baschetbaliștii de la CSU Sibiu vor participa, vineri, 10 mai, la inaugurarea Bazei Sportive Obor, de pe Calea Șurii Mari. Sportivii celor mai titrate echipe ale Sibiului vor avea și sesiuni de autografe, pentru fani.

Programul evenimentului cuprinde și concursuri pentru toți sibienii: aruncat la coșul de baschet și tras la poartă cu mingea de fotbal și cu mingea de handbal. Câștigătorii vor fi răsplătiți cu premii. Atmosfera va fi întreținută de muzică bună, iar prezentatoarea evenimentului va fi sibianca Nicolle Stănese.

“Am finalizat lucrările de amenajare a noii baze sportive din zona Pieței Obor, de pe Calea Șurii Mari. Aceasta va fi deschisă tuturor sibienilor, pentru a practica sportul la nivel profesionist sau ca mișcare pentru sănătate. Baza pune la dispoziție un teren de fotbal cu gazon natural, un teren pentru baschet și volei, unul pentru minifotbal și handbal, două terenuri pentru tenis de câmp și două zone pentru tenis de masă. Îi invit pe sibieni vineri, 10 mai, de la ora 17:30 , să deschidem împreună această bază sportivă”, anunță primarul Astrid Fodor.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si