fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport

Suflarea galben-albastră: Scrisoarea pentru cei aflați în linia întâi

Familia galben-albastră strânsă în jurul elevilor lui Dan Fleșeriu a redactat o scrisoare motivațională și de mulțumire adresată tuturor celor aflați în prima linie a luptei cu Coronavirusul. Aceasta reprezintă totodată și strigătul optimist, în aceste zile tumultoase, al echipei de baschet BC CSU Sibiu.

“Ne alăturăm și sprijinim financiar Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Sibiu în vederea achiziționării materialelor de protecție pentru cadrele medicale. Contribuția reprezintă efortul financiar al staff-ului, echipei și suporterilor abonați ai BC CSU Sibiu. Felicitări tuturor suporterilor și partenerilor noștri: COMPA, Marquardt Romania, Continental, Zacaria, Visma Software Romania, Magnolia Residence Sibiu ,care au donat deja sau vor dona în perioada următoare. Multă sănătate tuturor! Să ne revedem curând, cu toții, la meciurile echipei de baschet a Sibiului!”, transmit reprezentanții Clubului BC CSU Sibiu pe pagina lor de Facebook.

Redăm mai jos Scrisoarea comunității galben-albastre 

Dragă medic, asistentă, infirmieră, brancardier, ambulanțier,

Dragă polițist, pompier și jandarm,

Dragi reprezentanți ai autorităților implicate în lupta cu pandemia de coronavirus,

Habar nu avem prin ce treceți. Recunoaștem! Tot ce ne imaginăm noi suntem convinși că acolo, în prima linie, trăiți înzecit. Strigătul vostru e auzit, fără să îl rostiți. Indiferent ce se va întâmpla, să știți că vă susținem și ne rugăm pentru VOI. Inimile noastre galben-albastre bat pentru VOI!

De astăzi, noi, cei care #StămAcasă, vom bea un pahar de apă și pentru voi; când vom mânca, ne vom dori să fi putut împărți prânzul cu voi; când ne vom îmbrățișa copiii, fiți siguri că ne vom gândi și la copiii voștri. Ne vom ruga pentru voi. De acasă!

Atunci când unul dintre noi va veni să vă “întâlnească”, fiți siguri că ne vom simți în siguranță, fiți siguri că vom aprecia fiecare efort, pentru că știm sigur că veți face supraomenescul pentru noi toți.

Vrem să simțiți ce am simțit și NOI atunci când echipei noastre i-a fost greu- că NU SUNTEȚI SINGURI! O comunitate întreagă vă este aproape! O comunitate galben-albastră!

În urmă cu câteva luni, echipa noastră se afla la începutul unei noi povești pe care ne-am imaginat-o plină de bucurii si reușite, pe care să le împărtășim cu voi toți. Ne-am dorit să câștigăm medalii și trofee. Ne-am impus obiective, dar acum, ne-am oprit… ne-am oprit pentru a câștiga ÎMPREUNĂ o altă luptă- una mai importantă decât orice trofeu- cea pentru SĂNĂTATE.

Ne încăpățânăm să nu ne abatem de la visul nostru. Pășim ALĂTURI de voi, cu mult curaj, pe drumul optimist al unui final fericit.

Fiți puternici! Noi #NuCedăm! #NuCedațiNiciVoi!

Comunitatea BC CSU Sibiu

(suporteri, antrenori, sportivi, management și parteneri)

Această scrisoare a fost redactată din dorința de a oferi sprijin moral tuturor cei aflați în prima linie a luptei cu Coronavirusul și reprezintă strigătul optimist, în aceste zile tumultoase al echipei de baschet a BC CSU Sibiu. Formația lui Dan Fleșeriu se alătură și sprijină financiar Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu în vederea achiziționării materialelor de protecție pentru cadrele medicale. Contribuția reprezintă efortul financiar al staff-ului, echipei și suporterilor abonați ai BC CSU Sibiu. Felicitări tuturor partenerilor și suporterilor echipei care deja au donat deja sau vor dona în perioada următoare.

Etichete:

Recomandam sa citesti si