fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Subprefectul Sibiului, Laurențiu Theodoru, ne îndeamnă la vaccinare

Subprefectul Sibiului, Laurențiu Theodoru, a postat în urmă cu puțin timp pe o rețea de socializare un mesaj prin care îndeamnă cetățenii să se vaccineze. În opinia acestuia, vaccinul este șansa relansării economiei sibiene.

Vă redăm mesajul acestuia:

Scrisoare deschisă

– Doamnelor și domnilor Primari și Viceprimari ai Municipiilor Sibiu și Mediaș, ai celor 9 orașe și ai celor 53 de comune din județul Sibiu

– Doamnelor și domnilor Consilieri Locali din cele 64 de Unități Administrativ Teritoriale ale județului Sibiu

– În atenția tuturor cetățenilor din județul Sibiu

Există momente în viața unei națiuni când, prin solidaritate, implicare și efort, comunitățile depășesc etape sau momente dificile. De peste un an de zile pandemia de COVID-19 a pus la grea încercare sănătatea oamenilor din toate colțurile județului Sibiu și a afectat serios mediul de afaceri.

Dincolo de orice considerente, viziuni sau apartenențe politice, trebuie să dăm acum CU TOȚII, exemple personale și mesaje publice pentru a susține campania de vaccinare.

Responsabilitatea aleșilor este direct legată de bunăstarea și sănătatea comunității locale. Niciun efort nu este prea puțin pentru a reveni la normalitate. Iar acest lucru este posibil doar printr-o vaccinare în masă a populației.

Mă adresez și tuturor persoanelor a căror voce este auzită și ascultată la nivel local – medici, asistente, profesori, preoți, ingineri, patroni, ziariști, lideri de opinie: fiți responsabili, alăturați-vă eforturilor autorităților și aleșilor locali, îndemnați-vă consătenii și concitadinii să se vaccineze.

Ne vaccinăm ca să ne protejăm și să ne asigurăm că relansăm economia sibiană. Împreună învingem pandemia!

Vă urez sănătate și sărbători liniștite de Florii!

Sibiu, 24 aprilie 2021

Laurențiu Theodoru
Subprefect
Instituția Prefectului Județul Sibiu

Etichete:

Recomandam sa citesti si