fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Politica

Subprefecții PSD Sibiu au depus jurământul de investire

Județului Sibiu are de astăzi doi subprefecți. Sebastian Gheorghe Șebu și Moșin Daniel au fost investiți joi, 13 ianuarie, în cadrul unei ceremonii, transmise live pe pagina de Facebook a Ministerului Afacerilor Interne.

Astfel,  PNL Sibiu își păstrează funcția de prefect, prin intermediul lui Mircea Crețu,  iar PSD Sibiu este reprezentat de către cei doi subprefecți.

”Am decis să mă implic și să îmi asum responsabilități, alături de echipa PSD Sibiu, într-un context socio-economic dificil. Am considerat că pregătirea și experiența mea pot contribui la buna coordonare a acțiunilor pe plan local inițiate de conducerea executivă centrală pentru diminuarea efectelor pandemiei și ale crizei economice asupra populației.
Numirea în această funcție nu o consider ca fiind o oportunitate, ci o nouă provocare, în momente de încercări atipice la care noi toți trebuie să facem față.”, declară Sebastian Gheorghe Șebu.

Subprefecții PSD Sibiu au depus jurământul de investire

Sebastian Gheorghe Șebu

“Numirea în funcția de subprefect al județului Sibiu mă onorează și le mulțumesc colegilor pentru încrederea acordată. Privesc această funcție ca pe o mare responsabilitate și nu ca pe un privilegiu. O responsabilitate pe care o am față de fiecare cetățean al acestui județ.

În calitate de subprefect al județului Sibiu, voi cere de la toți cei alături de care voi lucra să manifeste aceeași responsabilitate pentru că numai astfel ne vom putea aduce contribuția la implementarea proiectelor Guvernului în teritoriu.

Atât în relația cu colegii din cadrul Instituției Prefectului, cât și în relația cu instituțiile deconcentrate, voi promova profesionalismul și buna colaborare, bazate pe proceduri clare și pe obiective concrete.

Îmi doresc să fim, instituțional, mai prietenoși cu cetățenii, în slujba cărora lucrăm, și mai preocupați de problemele cu care aceștia se confruntă ori pe care le sesizează.

Sunt convins că voi avea o colaborare foarte bună cu fiecare dintre noii mei colegi și ii asigur de tot sprijinul meu.” , spune Moșin Daniel.

Subprefecții PSD Sibiu au depus jurământul de investire

Moșin Daniel

Etichete:

Recomandam sa citesti si