fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Educatie Sibiu

Studenții arhitecți și urbaniștii ”Reactivează Bdul. Victoriei”

Asociația pentru Înfrumusețarea Orașului Sibiu (AIOS) organizează în perioada 23-30 septembrie 2022 expoziția Școlii de arhitectură și urbanism de la Sibiu cu tema ”Coridor de mobilitate durabilă – Promenadă pe Bdul. Victoriei”. 

Sub sloganul “Reactivăm Bdul. Victoriei”, studenții arhitecți și urbaniștii invitați la Școala de arhitectură și urbanism s-au concentrat spre reactivarea zonei și alocarea echitabilă a spațiilor către toate categoriile de utilizatori. Accesibilitate pentru toți, lărgirea trotuarelor, îmbunătățirea siguranței în intersecții și fluidizarea traficului auto fiind unele dintre punctele centrale ale proiectului propus. 

Expoziția este rezultatul muncii studenților arhitecți și coordonatorilor lor din ultimele 10 zile, analizele și propunerile lor fiind prezentate publicului larg și reprezentanților Primăriei Municipiului Sibiu, vineri – 23 septembrie, ora 17:00, în cadrul sălii de expoziții CIT din incinta Primăriei Municipiului Sibiu, Pța. Mare.

Școala de arhitectură și urbanism de la Sibiu este dedicată studenților care studiază în domeniile strâns legate de dezvoltarea urbană, respectiv urbanism, arhitectură, peisagistică, economie urbană ș.a. și are ca scop oferirea de soluții concrete de dezvoltare durabilă a municipiului Sibiu. Astfel, participanții la Școala de arhitectură și urbanism își vor prezenta proiectul ce propune transformarea Bdului. Victoriei într-unul prietenos cu pietonii.

Ținând cont că proiectul va putea sta la baza implementării strategiei Coridor de mobilitate durabilă – Promenadă pe Bdul. Victoriei, ne-ar onora prezența dvs. vineri, atunci când acesta va fi prezentat de către arhitecți.

Școala de vară de arhitectură și urbanism de la Sibiu este un proiect cultural finanțat de către Primăria Municipiului Sibiu și Uniunea Arhitecților din România.

Studenții arhitecți și urbaniștii ”Reactivează Bdul. Victoriei”

Etichete:

Recomandam sa citesti si