fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

Structurile militare din garnizoana Sibiu sărbătoresc Ziua Forțelor Terestre și Ziua Veteranilor de Război

Cu prilejul Zilei Forțelor Terestre și a Zilei Veteranilor de Război, structurile militare din garnizoana Sibiu, în colaborare cu administraţia publică locală, Mitropolia Ardealului și Asociaţia Naţională a Veteranilor de Război Filiala Sibiu, vor organiza ceremonii militare după următorul program:

  • joi, 28 aprilie, începând cu ora 10.00, la „Monumentul ostaşului din toate timpurile”, amplasat în faţa Cercului Militar, ceremonia de depuneri de coroane și jerbe de flori.
  • joi, 28 aprilie, începând cu ora 10.00, în Sala Mare a Cercului Militar, expoziția fotografică „Veniți de luați lumină de la sfinții care au ales să umble încă pe Pământ!”, artist: Ionuț Văidean.
  • vineri, 29 aprilie, începând cu ora 10.00, la „Monumentul Veteranilor” – din Pădurea Dumbrava, ceremonia de depuneri de coroane și jerbe de flori pentru cinstirea memoriei Eroilor Neamului.

Toate persoanele care doresc să participe la ceremoniile dedicate Zilei Forțelor Terestre și Zilei Veteranilor de Război sunt aşteptate de către organizatori la monumentele şi orele precizate anterior

Etichete:

Recomandam sa citesti si