fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Street FOOD Festival ajunge în Piața Mare din Sibiu în 6 iunie

În perioada 6 – 9 iunie, în Piața Mare din Sibiu se desfășoară o nouă ediție Street FOOD Festival. Anul acesta se anunță a fi una și mai frumoasă decât cea de anul trecut pentru că decorul, activitățile, muzica și inclusiv truck-urile ne vor suprinde cu și mai multe preparate interesante.

În acdrul festivalului urcă pe scenă artiști precum Robin and the Backstabbers, Soul Serenade, Next Ex, Gramofone, Kosmic Blues, Jurjak, Moon Museum și Byron vor putea fi urmăriți la Street FOOD Stange, scena principală. Iubitorii de muzică electronică se pot bucura și ei pentru că la Street FOOD Festival avem și VRTW Area cu dj-ii lor cunoscuți, unde participanții vor dansa pe ritmurile electronice.

Vor fi prezente peste 40 de truck-uri cu fel de fel de preparate și numeroase activități, de la cinema în aer liber, până la activități pentru cei mici. Pe toată perioada festivalului cei mici sunt așteptați în Piața Mare unde vor putea să ia parte la ateliere de creație, golf, face paiting, carusel și activități cu baloane modelabile.
În anul 2018 festivalul a fost vizitat de peste 800.000 de persoane care au avut ocazia să încerce rețete ingenioase și să participe la activităţi recreative.

Street FOOD Festival ajunge în Piața Mare din Sibiu în 6 iunie

 

 

 

 

 

 

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si