fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sibiu

Stradă nouă, între zona industrială vest și Calea Șurii Mici

Primăria Sibiu a publicat în programul electronic de achiziții anunțul prin care invită constructorii să depună oferte pentru extinderea străzii Bruxelles, pe o lungime de aproape 1 km, care va face legătura între zona industrială vest și zonele rezidențiale de pe Calea Șurii Mici.

Prin această lucrare, tronsonul existent al străzii Bruxelles se va prelungi până în Calea Șurii Mici. Se vor amenaja drumul, trotuarele și piste pentru biciclete, precum și rețelele de apă și canalizare și tubulatura pentru canalizația metropolitană. De asemenea, se va instala un sistem de iluminat eficient energetic, cu lămpi LED. Pe aliniamentul stradal se vor amenaja și zone verzi, unde este prevăzută plantarea de copaci.

Valoarea estimată a acestei investiții este de 16,4 milioane de lei, iar odată semnat contractul, termenul de execuție a lucrărilor va fi de 8 luni.

“Crearea acestei noi legături rutiere, pe bicicletă sau pe jos, va îmbunătăți mobilitatea între zone de dezvoltare ale orașului. Investiția este gândită corelat și integrat cu viitorul coridor de mobilitate de pe Calea Șurii Mici, pe care îl pregătim deja”, spune primarul Astrid Fodor.

Etichete:

Recomandam sa citesti si