fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate

Strada Constituției intră în reparații

Primăria Sibiu continuă lucrările de reparații la străzi. Săptămâna trecută s-au încheiat lucrările de reparații pe străzile Lyon, Barcelona, Europa Unită și tronsonul rămas de pe str. Turda, situate în zona industrială vest, urmând să se realizeze marcajele rutiere. Pe strada München se continuă lucrările.

Următoarea stradă care intră în reparații este str. Constituției (delimitată de străzile b-dul Coposu și str. N. Teclu), unde s-au desfășurat lucrări de amenajare a canalizației subterane pentru coborârea cablurilor de telecomunicații de pe stâlpi și la rețeaua de gaz, fiind afectate atât trotuarele, cât și carosabilul.

În prima etapă se lucrează la repararea trotuarelor, pe acestea urmând să fie înlocuit stratul asfaltic.

De săptămâna viitoare, până în 3 septembrie, se va interveni pe carosabil cu frezarea vechiului strat de asfalt și turnarea unuia nou. Pentru a afecta cât mai puțin traficul, lucrările se vor desfășura fără închiderea traficului, atât pe zi, cât și pe timpul nopții, cu devieri ale circulației pe o singură bandă, pe porțiuni scurte în care se lucrează. Cu toate acestea, șoferii sunt rugați să aleagă rute ocolitoare pentru a evita supraaglomerarea acestei zone intens tranzitate.

Etichete: