fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Politica

Ștefan Picioruș, candidatul ALDE la Consiliul Local Sibiu: Votați echipa tânără și profesionistă formată de Horațiu Marin pentru orașul nostru (P.E.)

Ștefan Picioruș, candidatul ALDE la Consiliul Local Sibiu: Votați echipa tânără și profesionistă formată de Horațiu Marin pentru orașul nostru (P.E.)

Ștefan Picioruș, este unul dintre tinerii propuși de ALDE Sibiu pentru Consiliul Local al orașului nostru. În vârstă de 36 de ani, acesta a decis să studieze, să profeseze și să își întemeieze o familie minunată în orașul natal -Sibiu- În prezent, este directorul unei companii de transporturi internaționale de mărfuri, companie unde, de peste 11 ani, activez alături de o echipă minunată cu rezultate notabile.

„Am decis să mă implic în politică prin depunerea candidaturii la Consiliul Local alături de Horațiu Marin, un om de caracter, familist, patriot, profesionist, competent, cu credință în Dumnezeu. Mai presus de om politic experimentat, Horațiu este un prieten de nădejde cu care împărtășesc multe opinii legate de proiectele pentru dezvoltarea orașului Sibiu. Pentru bunăstarea sibienilor și pentru un Sibiu aliniat mileniului actual mă voi IMPLICA și voi angaja eforturi dedicate. Votați echipa tânără și profesionistă formată de Horațou Marin pentru orașul și județul nostru. Vă mulțumim pentru susținere!”, este mesajul lui candidatului la Consiliul Local Sibiu, Ștefan Picioruș.

Obiectivul lui Ștefan Picioruș este ca Sibiul să prospere ca oraș european. „Îmi doresc să conviețuim într-un un oraș curat cu infrastructură dezvoltată și adecvată nevoilor comunității, facilitând condiții optime pentru traficul traficul urban și aerian.”, mărtuisește Ștefan Picioruș.

Etichete:

Recomandam sa citesti si