fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Educatie

„Ștefan Mârza”, concurs realizat de Facultatea de Științe Economice pentru liceeni

„Ștefan Mârza”, concurs realizat de Facultatea de Științe Economice pentru liceeni

Reprezentanții Facultății de Științe Economice din Sibiu pregătesc în această perioadă concursul “Ștefan Mârza”, concurs adresat elevilor de liceu, din clasele a XI-a și a XII-a, unde se pot înscrie tineri din întreaga țară.

Concursul, care va fi organizat în aminitirea distinsului profesor de contabilitate, Ștefan Mârza, are ca scop promovarea instituției de învățâmânt și atragerea unor posibili viitori studenți.

„Va fi lansat peste o lună și va exista un formular pe care îl vom anunța din timp. Adresabilitatea lui va fi naționala, va exista un premiu consistent în bani (avem promisiunea de la un partener să fie în jur de 2000 de euro) și 8-10 premii în vouchere prin care participanții nu vor achita taxa de înscriere + taxa de școlarizare în primul an facultate. Până în momentul de față avem 70-80% cunoscute în ceea ce privește realizarea concursului și 20% necunoscute în curs de rezolvare în următoarele două săptămâni. Deocamdată este prematur să ne gândim la forma de organizare) – premii, exact tema concursului (posibil să fie un plan de afaceri) Elevii studiază economia la liceu începând cu primul semestru al clasei a XI-a, iar noi ne dorim să le vedem creativitatea.”, a spus Eduard Stoica, profesor al Facultății de Științe Economice din cadrul Universității „Lucian Blaga” din Sibiu și unul dintre organizatori.

Etichete:

Recomandam sa citesti si