fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Stațiunea Ocna Sibiului va fi modernizată din fonduri europene

Stațiunea Ocna Sibiului va fi modernizată din fonduri europene

Cunoscută ca Litoralul Ardealului, stațiunea Ocna Sibiului este prin frumusețea zonei, unul dintre locurile cu potențial turistic major. Proiectul accesat de județul Sibiu și primăria orașului Ocna Sibiului și finanțat prin fonduri europene se bazează pe investiții în infrastructură turistică, dar si cea rutieră, va aduce creștere economică orașului și va contribui semnificativ la creșterea calității vieții locuitorilor din această comunitate.

Valoarea totală a proiectului este de 19.613.388 lei și are ca obiective principale atât sprijinirea unei creșteri sustenabile prin atragerea de investitori în cadrul stațiunii Ocna Sibiului, dar și creșterea gradului de atractivitate a acesteia prin modernizarea infrastructurii rutiere și prin amenajarea zonei de agrement pe o suprafață de 38.707 mp.

Azi a fost semnat contractul de execuție a lucrărilor pentru zona de agrement, în valoare de peste 6 milioane lei, pentru care compania ce va asigura lucrările are la dispoziție 12 luni pentru finalizare.

Stațiunea Ocna Sibiului va fi modernizată din fonduri europeneVor fi amenajate:

  • zona de agrement și sport pentru sănătate
  • parcul “ Statuia Minerului”
  • terenul de joacă
  • din punct de vedere peisagistic “Lacul Pânzelor“, “Lacul fără fund“, Lacul Verde“.

Stațiunea Ocna Sibiului va fi modernizată din fonduri europenePentru modernizarea infrastructurii rutiere în lungime de 3 km și amenajarea unei parcări de peste 5.500 mp s-a semnat încă de anul trecut contractul de execuție a lucrărilor, acestea fiind deja avansate și cu premise bune de a fi finalizate înainte de termen. În acest acest moment gradul de execuție a lucrărilor este de 75%.

Stațiunea Ocna Sibiului va fi modernizată din fonduri europene

Etichete:

Recomandam sa citesti si