fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

FOTO/ VIDEO- Starea persoanelor, surprinse de avalanșa din Munții Făgăraș

Doi turiști au fost surprinși joi seara de avalanșa din Vârful Negoiu, iar unul dinre ei este rănit la picioare. Este vorba despre o persoană de sex feminin, în vârstă de 26 ani, din Iași.

„Intervenția a fost extrem de dificilă, din cauza pericolului de avalanșă, a vizibilității reduse (5m), a viscolului și a temperaturilor scăzute -19 aproximativ.”, transmite șeful Salvamont Sibiu, Dan Popescu.

Victima a fost predată la ambulanță la ora 08:00, deoarece a suferit o fractură de membru inferior drept și entorsă membru inferior stâng în urma unei avalanșe în zona Acele Cleopatrei din masivul Făgăraș. 11 salvamontiști sibieni au fost angrenați în intervenția care a durat aproximativ 17 ore.

FOTO/ VIDEO- Starea persoanelor, surprinse de avalanșa din Munții Făgăraș„Pacienta de 26 de ani surprinsă de avalanșă în Munții Făgăraș a fost adusă la Unitatea de primiri Urgențe a SCJU Sibiu de către un echipaj SMURD. A fost preluată imediat de personalul medical, prezintă contuzii, suspiciuni de fractură la membrul inferior drept și de entorsă la membrul inferior stâng si este conștientă și stabilă. În momentul de față au loc investigații medicale pentru stabilirea conduitei terapeutice.”, potrivit reprezentanților SCJU Sibiu.

Reprezentanții Clubului Sportiv Comunitar Sibiu promovează baschetul în rândul persoanelor cu dizabilități

Etichete:

Recomandam sa citesti si