fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias

Star Sibian va realiza un exit poll în Mediaș

Ziarul Star Sibian va realiza, duminică, 9 iunie, un sondaj electoral la ieșirea de la vot a alegătorilor (exit poll) în municipiul Mediaș.

Delegații Star Sibian vor realiza sondajul în perimetrul secțiilor de votare, în stradă, și nu vor intra în secțiile de votare.

Întrebarea la care sunt invitați să răspundă alegătorii este: ”Cu cine ați votat pentru funcția de primar al municipiului Mediaș?”. Realizatorii sondajului nu vor cere date personale ale respondentului (nume, vârstă etc), nu vor insista să primească răspuns și nu vor influența în niciun fel desfășurarea procesului electoral. Alegătorii decid dacă răspund sau nu la întrebare.

Societatea Sen-Ten Media SRL, editorul Ziarului Star Sibian, este acreditată de Biroul Electoral Central (BEC) pentru realizarea unor sondaje de tip exit poll în municipiile Sibiu și Mediaș.

Conform reglementărilor BEC, operatorii de sondaj au permisiunea de a se afla în zona de protecție de 500 de metri a secțiilor de votare. Accesul în interiorul secțiilor de votare este strict interzis.

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment

Stiri din aceeasi categorie