fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sport Medias

Sportivii Clubului Dragon Fight Academy Mediaș au cucerit podiumul Cupei Avis 3000 la Kickboxing

Zeci de tineri s-au întrecut la finele săptămânii trecute la Sala Sporturilor din Deva în cadrul Cupei Avis 3000 la Kickboxing amatori copii, juniori și seniori. Dragoș Morar, Camelia Streza, Cristian Balint și Cristian Bîrloncea, patru dintre sportivii Clubului Dragon Fight Academy Mediaș au obținut cinci medalii în cadrul acestei competiții. Evenimentul s-a desfășurat în Sala Sporturilor din municipiul Deva, unde au avut loc peste 60 de meciuri de kickbox. DRAGOȘ 🇷🇴🥈🥊👏

Publicată de Dragon Fight Academy Kickboxing Medias pe Duminică, 8 martie 2020

Camelia Streza, elevă în clasa a XII-a Științe Sociale de la Liceul Teoretic Axente Sever, una dintre reprezentantele clubului medieșan de kickbox a obținut medalia de aur la Cupa Avis 3000. De asemenea,  Dragoș Murar dar și Crisitian Balint au adus la Mediaș două medalii aur, iar Cristian Barloncea și din nou Dragoș Murar au cucerit și două medalii de argint.

La gală au participat sportivi de la importante cluburi din România, precum Cătălin Zmărăndescu Sports Academy Târgoviște, Pera Box sau Somo Kick-boxing Timișoara.

Etichete: