fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Social Sport

Sportivi sibieni, iubitori de fotbal din întreg județul se vor întrece pe terenul Voința într-un turneu caritabil

Sportivi sibieni, iubitori de fotbal din întreg județul se vor întrece pe terenul Voința, sâmbăta 26 martie, începând cu ora 11, într-un turneu caritabil.Toate fondurile strânse vor fi direcționate către refugiații din Ucraina. Gândit exclusiv în scop caritabil și umanitar, turneul cuprinde 6 echipe înscrise ce poartă numele celor mai afectate orașe din Ucraina:  Kiev, Mariupol, Liviv. Acestea se vor întrece pe teren cu reprezentanți ai Crucii Roșii Sibiu sau cu ai farmaciștilor locali.

 

“Energia și mobilizarea pentru a sprijini refugiații și a răspunde prompt nevoilor acestora trebuie menținută tot timpul cât acest război va contiua și probabil mult după ..astfel încât fiecare se implică conform propriilor abilități  pentru a păstra aprinsă flacăra solidarității” a declarat, Eugen Ceapă organizatorul acestui turneu.

 

Va fi un efort pe termen lung și avem nevoie de toate resursele din comunitate pentru a fi alături de cei care au pierdut totul. Fiecare acțiune contează, fiecare sibian care contribuie la demersurile umanitare face diferența. Noi, sportivii, organizăm concursuri și ne propunem ca la viitoarele ediții să integrăm echipe din care să facă parte și cei mai noi concetățeni ai noștri, pentru a se simți bineveniți.

 

Conturi pentru donatii, Asociația Creștin Umanitară Touching Lives for Jesus Ministry

Cui: 16363444 Vă rugăm menționați la destinația donației :FOTBAL

ING Bank

EUR:

RO89INGB0000999911683929

RON:

RO21INGB0000999911683892

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si