fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Sănătate

Spitalul Militar își sistează internările pentru intervenții chirurgicale și pentru alte tratamente și investigații medicale care nu reprezintă urgențe

Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Augustin" Sibiu, lăudat pe un Grup de Facebook al mămicilor

La Spitalul Militar de Urgență ”Dr. Alexandru Augustin” din Sibiu, având în vedere Ordinul comandantului acțiunii nr 9490/04.10.2021 privind instituirea unor măsuri necesare la nivelul unităților sanitare publice cu paturi pentru combaterea pandemiei cu virusul SARS-CoV-2, începând cu data de 04.10.2021, s-au suspendat pe o perioadă de 30 de zile internările pentru intervenții chirurgicale și pentru alte tratamente și investigații medicale care nu reprezintă urgențe și care pot fi reprogramate.

Excepție fac urgențele, femeile însărcinate care necesită controale obligatorii, pacienții cu afecțiuni oncologice cronice și pacienții care necesită proceduri de dializă.

Măsurile sunt aplicabile pe baza analizei medicului curant de specialitate, care argumentează în foaia de observație, care este motivația medicală care impune necesitatea internării pacienților, pentru acordare de asistență spitalicească ce nu suportă amânare.

Etichete:

Recomandam sa citesti si