fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate ANUNŢ Sănătate

Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Augustin” Sibiu face angajări

Spitalul Militar de Urgenţă „Dr. Alexandru Augustin” cu sediul în Sibiu, Bulevardul Victoriei, nr. 46, judeţul Sibiu angajează fără concurs pe perioadă determinată personal pentru următoarele posturi vacante de execuţie, de personal civil contractual. Data limită de depunere a dosarelor pentru posturile mai sus menționate este 08.01.2021, ora 14.00.

Posturile sunt:
– 2 posturi de medic specialist, specialitatea medicină de urgență, în structura sprijin primire urgențe cu loc de desfășurare a activității în compartimentul primire urgențe.
– 2 posturi de infirmieră debutantă în structura sprijin epidemiologic cu loc de desfășurare a activității în compartimentul pneumologie din secția medicină internă – fără vechime în muncă;
– 2 posturi de infirmieră debutantă în structura sprijin anestezie și terapie intensivă cu loc de desfășurare a activității în secția A.T.I. – fără vechime în muncă;
– 1 post de infirmieră debutantă în structura sprijin primire urgențe cu loc de desfășurare a activității în C.P.U. – fără vechime în muncă;
– 1 post de brancardier în structura sprijin primire urgențe cu loc de desfășurare a activității în compartimentul primire urgențe – fără vechime în muncă.

Detalii suplimentare privind condițiile de angajare pot fi găsite accesând următorul link:
http://spitalmilitarsb.ro/anunt/angajari-si-concursuri-decembrie-2020/

De asemenea, angajează fără concurs pe perioadă determinată personal pentru următorul post vacant de execuţie, de personal civil contractual:
– 1 post de asistent medical cu studii post liceale în laboratorul de analize medicale. Pentru acest post, data limită de depunere a dosarelor este 11.01.2021, ora 14.00.

Detalii suplimentare privind condițiile de angajare pot fi găsite accesând următorul link:
http://spitalmilitarsb.ro/anunt/angajari-si-concursuri-ianuarie-2021/

Etichete:

Recomandam sa citesti si