fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Spitalul de Pneumoftiziologie extinde programul de vizite

Începând de sâmbătă, 30 martie, Spitalul de Pneumoftiziologie va extinde programul de vizitare a pacienților internați. Accesul vizitatorilor va fi permis în următoarele intervale orare:

Luni – Vineri: orele 13:00 – 17:00

Sâmbătă – Duminică: orele 12:00 – 18:00

„Facem apel către aparținătorii persoanelor internate în spitalul nostru să respecte condițiile de vizitare a pacienților internați. Astfel, vizitatorii sunt rugați ca atunci când merg în saloane să poarte echipamentul de protecție pus la dispoziție de spital, respectiv mască, halat de unică folosință și botoșei. În plus,  recomandăm ca în zilele în care este vreme frumoasă și starea pacienților permite, întâlnirile să aibă loc în aer liber, în parcul din curtea spitalului”, transmite dr. Maria Hirist, medic epidemiolog Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu.

Nu se permite accesul vizitatorilor care prezintă semnele și simptomele unei infecții respiratorii. De asemenea, nu se permite vizitarea pacienților internați cu infecție COVID-19 sau Gripă, aceștia necesitând izolare.

Intervalul orar de vizitare a pacienților a fost mai redus în perioada februarie-martie, din cauza contextului epidemiologic, fiind înregistrat un număr mare de cazuri de gripă la nivel național.

Etichete: