fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate

Spitalele din Sibiu și Mediaș vor să angajeze 9 medici specialiști

Spitalul Municipal Mediaș se află în topul unităților cu deficit de medici din județul Sibiu. Șapte posturi de medic specialist sunt vacante și au fost scoase, acum, la concurs. Și Spitalul Clinic Județean de Urgență Sibiu caută un medic primar de radiologie și imagistică, iar Spitalul de Pneumoftiziologie organizează examen pentru postul de director medical.

Un radiolog, la UPU Sibiu

Unitatea de Primiri Urgențe din Spitalul Clinic Județean Sibiu are nevoie de un medic primar în specialitatea Radiologie și Imagistică. Postul a fost scos la concurs, iar dosarele de candidatură pot fi depuse până în 25 iulie, la ora 15:00. Există și o condiție de vechime: minimum 5 ani în specialitatea studiilor. În privința duratei timpului de lucru, contractul prevede ”6 ore pe zi; 30 ore pe săptămână”.

Mediașul caută 7 medici specialiști

Spitalul Municipal Mediaș scoate la concurs șapte posturi de medic specialist. Candidaților nu li se cere vechime, iar contractele de angajare vor fi pe perioadă nedeterminată. Specializările pentru care se vor completa posturile vacante sunt: Radiologie (2 posturi), Oftalmologie, Cardiologie, Neurologie, Pneumologie și Hematologie. Concursurile de dosare se vor desfășura în perioada 26 – 31 iulie 2024.

Director medical la Spitalul TBC

Spitalul de Pneumoftiziologie Sibiu caută un medic specialist sau primar care să ocupe, temporar, postul vacant de director medical. Candidații trebuie să aibă vechime de minimum 5 ani în specialitate și să nu se afle la ”vârsta de pensionare, conform prevederilor legale în vigoare”. Data limită de depunere a dosarelor de concurs este 30 iulie, ora 14:00. Concursul va cuprinde trei probe: o lucrare scrisă/test-grilă din legislația specifică postului, susținerea proiectului de specialitate pe o temă din domeniul de activitate al postului și interviul de selecție. Pentru a fi declaraţi admişi, candidaţii trebuie să obţină media finală de cel puţin 7,00, iar la fiecare probă minimum nota 6,00.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si

Leave a Comment