fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Spectacolul „LIVE”, regia Bobi Pricop, inaugurează secțiunea ÎN DIRECT

Spectacolul „LIVE”, regia Bobi Pricop, inaugurează secțiunea ÎN DIRECT

Scena Digitală își extinde oferta pentru iubitorii de teatru, odată cu inaugurarea unei noi secțiuni dedicate transmisiunilor în direct ale spectacolelor jucate în sălile de teatru. Joi, 18 februarie, spectacolul „LIVE”, regizat de Bobi Pricop, va marca prima difuzare de acest fel și deschide invitația unei experiențe teatrale de oriunde, în aproape aceleași condiții ca pentru sala de spectacole. Biletele pot fi achiziționate cu același preț ca pentru un loc în sală, respectiv 30 de lei, iar intervalul orar disponibil pentru vizionare este conform duratei desfășurării spectacolului.

Experiența spectacolului de acasă e acum posibilă

Secțiunea ÎN DIRECT a apărut din nevoia Naționalului sibian de a fi alături de un număr cât mai mare de spectatori, în condițiile în care reglementările impuse de către pandemie împiedică o participare extinsă la actul artistic prezentat pe scenă. Astfel, TNRS lansează o nouă invitație publicului său, cea de a asista de acasă la programul desfășurat fizic, în cadrul sălilor de spectacole, și transmis în regim live prin intermediul platformei Scena Digitală.

Prin această inițiativă, TNRS își propune să transforme secțiunea ÎN DIRECT a Scenei Digitale într-un mijloc de a crea conexiuni nu doar cu spectatorii sibieni, ci și cu publicul (inter)național. În acest sens, Naționalul sibian vizează ca spectatorii de pretutindeni „să fie părtași” la actul scenic desfășurat la Sibiu, din confortul propriilor case.

„LIVE”, regia Bobi Pricop – un spectacol despre percepția realității în era post-adevărului –, „White Rabbit Red Rabbit”, o producție Aurora Nova – o provocare la improvizație pentru actorii Ofelia Popii și Marius Turdeanu – și „O zi de vară”, regia Ofeliei Popii – un spectacol despre frumusețea vieții – sunt primele spectacole transmise în direct pe www.scena-digitala.ro.

 

Un spectacol gratuit lunar pentru abonații Scenei Digitale

Începând din luna februarie 2021, abonații platformei, indiferent de forma de abonament aleasă (1 lună, 3 luni, 6 luni sau 12 luni), vor primi gratuit un spectacol de renume internațional în fiecare lună. În decursul anului 2021 vor fi oferite 11 producții cunoscute din repertoriul mondial, adăugându-se ofertei permanente de spectacole. Fiecare dintre aceste spectacole vor fi disponibile pe perioada lunii în curs. Producțiile Teatrului Național „Radu Stanca” difuzate pe platforma Scena Digitală (www.scena-digitala.ro) pot fi vizionate oricând, oriunde și de pe orice dispozitiv (PC, laptop, smartphone, tabletă, TV) prin achiziția de bilete individuale sau prin abonare. Costul abonamentelor variază între 49 lei și 329 lei, în funcție de durată și numărul de spectacole incluse.

 

Spectacolul „LIVE”, regia Bobi Pricop, inaugurează secțiunea ÎN DIRECTPROGRAM SECȚIUNEA ÎN DIRECT

TNRS – SCENA DIGITALĂ

18 februarie – 21 martie 2021

 

Joi, 18 februarie 2021

Ora 19:00

„LIVE”

De Thomas Perle

Regia Bobi Pricop

Bilet: 30 lei

Spectacol prezentat în limba germană, cu traducere în limbile română și engleză

 

Sâmbătă, 13 martie 2021

Ora 19:00

„WHITE RABBIT RED RABBIT”

De Nassim Soleimanpour

O producție Aurora Nova

Cu: Ofelia Popii

Bilet: 30 lei

Spectacol prezentat exclusiv în limba română și nerecomandat spectatorilor sub 12 ani

 

Duminică, 14 martie 2021

Ora 19:00

„WHITE RABBIT RED RABBIT”

De Nassim Soleimanpour

O producție Aurora Nova

Cu: Marius Turdeanu

Bilet: 30 lei

Spectacol prezentat exclusiv în limba română și nerecomandat spectatorilor sub 12 ani

 

Duminică, 21 martie 2021

Ora 19:00

O ZI DE VARĂ

De Sławomir Mrożek

Regia Ofelia Popii

Bilet: 30 lei

Spectacol prezentat în limba română, cu traducere în limba engleză

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si