fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură Medias

Spectacolele lunii noiembrie, la Sala Traube din Mediaș

Primăria Municipiului Mediaș, prin Direcția pentru Cultură, organizează, în luna noiembrie, o serie de evenimente la Sala Traube. Medieșenii sunt invitați la spectacole de teatru pentru copii și adulți, dar și la proiecții de filme și spectacole de magie pentru cei mici.

În 11 noiembrie, actorii trupei medieșene „ProActoria“ oferă publicului două piese, adresate atât copiilor, cât și adulților. De la ora 11:00, cei mai mici spectatori sunt invitați să urmărească piesa „Harap Alb“, iar de la ora 18:00 va fi pus în scenă spectacolul „Crimă în stand-by“, adresat publicului adult.

Duminică, 12 noiembrie, începând cu ora 17:00, micuții sunt așteptați pe scena Sălii Traube, la un spectacol interactiv de iluzionism al binecunoscutului magician Matrix, eveniment intitulat „Copilul tău este un geniu“.

Sala de spectacole Traube va găzdui în luna noiembrie și două proiecții cinematografice românești, recent lansate. În 14 noiembrie, de la ora 18:00, medieșenii vor putea viziona „Mai departe – Povestea lui George Baltă“, un film de Tedy Necula, povestea emoționantă și impresionantă a unui personaj care se joacă pe sine.

În 24 noiembrie, ora 18:00, spectatorii vor putea viziona pelicula „Libertate“, un film de Tudor Giurgiu.

Seria manifestărilor acestei luni va continua cu piesa de teatru „Stewardesa atomică“, în 18 noiembrie, de la ora 18:00, o premieră a Teatrului Particular Brașov – spectacol de Ivona Boitan, un one-woman show cu Dorina Roman.

Ziua de 19 noiembrie este dedicată din nou copiilor, aceștia putând urmări, de la ora 12:00, spectacolul oferit de Magic Show Production – „Prințul needucat și năstrușnicii“, în compania unor binecunoscute mascote precum Mickey și Minnie Mouse, Donald, Daisy, Duffy, Shrek, Pikachu și mulți alții.

Agenda culturală a lunii noiembrie se va încheia în 26 noiembrie, ora 18:00, în compania actorilor Victoria Dicu și Nicodim Ungureanu, care vor prezenta comedia „Sarmale cu dragoste“, textul și regia aparținând Ivonei Boitan.

Biletele pentru toate spectacolele pot fi achiziționate de la sediul Centrului de Informare Turistică, situat pe str. Nicolae Iorga nr. 2, de luni până vineri între orele 8:00 – 16:00, dar și de la Sala Traube, înaintea începerii reprezentațiilor.

Etichete:

Recomandam sa citesti si