fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Cultură

Spectacol grandios de balet: “Cocoșatul de la Notre-Dame”

Cel mai complex spectacol de balet montat în România în ultimii ani vine la Centrul Cultural “Ion Besoiu” Sibiu, vineri, 17 martie 2023, de la ora 20.00.

Spectacolul extraordinar de balet “Cocoșatul de la Notre-Dame”, în două acte, inspirat de opera celebrului romancier Victor Hugo, aduce pentru prima dată împreună pe aceeași scenă trei ansambluri profesioniste de balet: Ansamblul de balet al Operei Maghiare de Stat din Cluj-Napoca, Ansamblul de balet al Teatro d’Opera Italiana și Ansamblul de balet al Operei VOX, însumând peste 50 de balerini profesioniști din țară și din străinătate, soliști balerini care dansează în teatre importante din Europa. Eclerajul și luminile de scenă, efectele speciale, proiecțiile 3D, efectele cu “fum greu” produs din gheață carbonică sunt elementele unui spectacol grandios, prezentat în premieră națională.

Povestea muzicală este opera cunoscutului muzician Peter Venczel. Regia și coregrafia spectacolului aparțin talentatului balerin și coregraf Vlad Sebastian, un nume deja cunoscut la nivel internațional, care interpretează și rolul lui Claude Frollo. Creat ca spectacol de licență, “Cocoșatul de la Notre-Dame” s-a bucurat de mare succes la public și a obținut premiul SCENA pentru cel mai bun spectacol studențesc, fiind preluat în repertoriul Operei Maghiare Cluj.

Biletele sunt disponibile pe www.ticketstore.ro, la prețul de 200 de lei (acces general).

Etichete:

Recomandam sa citesti si