fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Cultură

Spațiul „Mă gândesc la ea” va găzdui o galerie de artă

Spațiul „Mă gândesc la ea” va găzdui o galerie de artă

Spațiul „Mă gândesc la ea” de pe Strada Tribunei, Numărul 13  urmează să fie deschis artiștilor contemporani începând de sâmbătă, 2 octombrie 2020, odată cu evenimentul Noaptea Albă a Galeriilor Sibiu.

Artă.nonstop este un spațiu independent de artă creat în jurul și sub frontispiciul singurei intervenții a artistului Mircea Nicolae care a supraviețuit din seria celor 100 de intervenții. Spațiul a fost creat la inițiativa artistului George Roșu, împreună cu asociațiile develop & uzinaduzina.

„Atunci când ne-am gândit la Artă.nonstop și am planificat RENOpening am spus că începem cu începuturi și că te invităm să eviți stinghereala în fața artei contemporane contribuind direct la amenajarea spațiului. Iată concret la ce ne-am gândit. Ne găsești de pe strada Tribunei, la numărul 13, de vineri până duminică în cadrul unui performance nemaivăzut. De Noaptea Albă a Galeriilor Sibiu 2020 vom amenaja împreună cu tine, o galerie. De ziua în care vom deschide pentru prima oară ușile spațiului dedicat artei contemporane de pe strada Tribunei, nr 13, din Sibiu. Și nu îl vom deschide oricum, ci lansând o invitație. Una dedicată comunității. O invitație prin care îți spunem că ne dorim să clădim și să renovăm spațiul împreună cu tine. În felul asta spațiul va fi și al tău. Ca arta. Te așteptăm cu prilejul evenimentului Noaptea Alba a Galeriilor Sibiu la un smotru mic, însoțit de un pahar cu vin și discuții despre cum am ajuns să deschidem un spațiu.nonstop, de ce e nevoie de un loc pentru artă contemporană în Sibiu și, mai ales, cum ne-am adunat în jurul absenței lui Mircea Nicolae.”, transmit organizatorii.

Programul:

𝐕𝐢𝐧𝐞𝐫𝐢 | 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟖 – 𝟐𝟑 | curățăm spațiul, gletuim pereții, bem vin, și povestim despre cum am ajuns să deschidem un spațiu.nonstop.
𝐒â𝐦𝐛ă𝐭ă | 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟐 – 𝟐𝟑 | dăm o mână de lavabilă și dezbatem de ce e nevoie de un loc pentru artă contemporană în Sibiu.
𝐃𝐮𝐦𝐢𝐧𝐢𝐜ă | 𝐨𝐫𝐚 𝟏𝟒 – 𝟐𝟐 | continuăm cu lavabila, vopsim vitrina iar la final, înainte să închidem ușa, vopsim podeaua și ne luăm rămas bun la un alt pahar de vin.

 

.

Etichete: