fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

Spațiu de joacă pentru copiii de la Centrul de Plasament Orlat

Clubul Rotary Sibiu și Rotary Club Hed Westland Olanda au făcut o surpriză plăcută copiilor de la Centrul de Plasament Orlat, oferindu-le un loc de joacă de 486 metri pătrați .

Copiii de la Centrul de Plasament Orlat vor avea un spațiu adecvat pentru joacă si petrecerea timpului liber. Donația a constat în amenajarea unui loc de joacă pentru copiii preșcolari și scolari mici, amplasat în incinta Centrului, care conține un balansoar, un carusel, rame cu nisip, o zonă de joacă special amenajată, 2 leagăne de metal, etc. Valoarea totală a proiectului este de 42.978 de lei cu TVA inclus. “Având în vedere faptul că Centrul de Plasament Orlat, este o instituție de asistență socialălă de tip rezidențial care asigură accesul copiilor și tinerilor aflați în dificultate, pe o periontală determinată, la găzduire, îngrijire, educție și pregătire în vederea reintegrării/integrării familiale și socio profesionale, aceste donații ne vor sprijinii în îmbunătățirea activitățiilor și vor facilita educarea și dezvoltarea corespunzătoare a copiilor”, a declarat Daniela Neguț, şef CP Orlat.
Colaborarea Centrului de Plasament Orlat cu Clubul Rotary Sibiu, Rotary Club Hed Westland Olanda și Rotary Club Ratingen Germania a început în anul 2013 când au donat produse electrocasnice de ultimă generație pentru blocul alimentar în valoare de aproximativ 34 de mii de lei, iar în 2014 au fost donate piese de mobilier în valoare de aproximativ 96 de mii de lei. De asemenea, în cursul anului 2015, reperezentanții Cluburilor Rotary intenționează să construiască o sală de sport pentru beneficiarii centrului cu finanțare totală din partea lor.
La finalul conferinței de presă invitații vor avea parte de un program artistic cu cântece, poezii și dansuri, protagoniștii fiind copiii din cadrul Centrului.

Etichete:

Recomandam sa citesti si