fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Șoselele județului Sibiu, pline de inconștienți. Șoferi fără permis, prinși în weekend de polițiști

În cazul în care o persoană este oprită de poliție, va trebui să prezinte legitimaţia de serviciu, adeverinţa eliberată de angajator sau o declaraţie pe propria răspundere.

La data de 30 ianuarie, în jurul orei 08:30, pe strada Târgului din municipiul Mediaș, polițiștii rutieri au depistat un bărbat în vârstă de 43 de ani, din Brateiu, în timp ce conducea un autoturism deși dreptul său de a conduce este suspendat.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală privind săvârșirea infracțiunii prevăzute de articolul 335 aliniatul 2 din Codul Penal.

La data de 30 ianuarie, în jurul orei 18:30, în Cisnădie, polițiștii au efectuat semnalul regulamentar de oprire șoferului unui autoturism condus pe strada Cetății. Conducătorul auto nu a oprit, și-a continuat deplasarea urmărit de ehipajul de poliție pe străzile Cetății și Măgurii, iar în apropiere de intersecția cu strada Stejarului a oprit autoturismul și a cobrât cu intenția de a fugi.

Acesta a fost prins în scurt timp de către polițiști care au constatat că cel aflat la volan este un bărbat în vârstă de 30 de ani, din Șura Mare, care nu deține dreptul de a conduce autovehicule pe drumurile publice.

În cauză s-a deschis un dosar de cercetare penală care vizează săvârșirea infracțiunii de conducere fără permis.

Tot din Șura Mare este și un tânăr în vârstă 18 ani, depistat conducând un autoturism fără a avea acest drept, pe strada Hambei din localitatea de domiciliu, în seara zilei de 30 ianuarie, în jurul orei 20,30.

Și de această dată s-a deschis un dosar de cercetare penală în conformitate cu prevederile articolului 335 aliniatul 1 din Codul Penal.

Dacă v-a plăcut articolul nostru vă invităm să ne citiți pe starsibian.ro

Etichete:

Recomandam sa citesti si