fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Sănătate Social

Sorin Boica are nevoie de plasmă sanguină pentru a învinge în lupta cu COVID-19

Sorin Boica, unul dintre cei mai implicați voluntari sibieni pentru care binele celor din jur prima are acum nevoie de ajutorul nostru în lupta cu COVID-19. Acesta a aflat la finele săptămânii trecute că este diagnosticat pozitiv, iar starea sa de sănătate s-a degradat treptat, iar pentru a ieși învingător are nevoie de plasmă sanguină de la persoanele care  s-au vindecat de acest virus nemilos.

Pe Facebook, prietenii inimosului voluntar ne cer ajutorul. Vă redăm câteva postări:

Vă cer, încă o dată, ajutorul. ❗ SHARE ❗

Aceasta este printre ultimele poze pe care Sorin mi le-a trimis. Era la UPU, sâmbăta trecută. Atunci i s-a făcut și testul și a fost confirmat pozitiv Covid 19. Prietenul meu are nevoie de ajutorul vostru, al #cOMmunității. Are nevoie de plasmă, a dezvoltat o pneumonie iar starea lui s-a înrăutățit.

Vă rog din suflet, dacă au trecut 14 ZILE de când ați trecut prin boală și ați ieșit din carantină, ajutați-l donând sânge. Trebuie să specificați pentru cine: Sorin Boica – pozitiv Covid 19 internat pe secția boli infecțioase Sibiu.  (este postarea lui Răzvan Dinu în grupul Vă ajutăm din Sibiu)

Sorin Boica are nevoie de plasmă sanguină pentru a învinge în lupta cu COVID-19Nu știu cum să încep, mi-ar fi placut sa nu trebuiască să vă cerem asta…
Sorin este tata, sot, frate, fiu, mentor pentru mulți si sprijin pentru foarte multi. Prin el, Dumnezeu a binecuvântat sute de suflete aflate în nevoie, dar acum, el este cel care are nevoie de sprijin.

Săptămâna trecută a intrat în izolare in urma unui test Covid pozitiv, iar starea lui a început să se deterioreze treptat. A primit oxigen si tratament si parea ca se simte mai bine, dar ieri a avut nevoie de internare din cauza complicatiilor.

ACUM, are nevoie de plasma. Ajutatine să ne ajutăm OMUL!

Dacă ai trecut printr-o infecție cu Covid , mergi si donează pentru Boica Vasile Sorin, la Centrul de transfuzie sanguina Sibiu(b-dul Corneliu Coposu, nr 2-4)Nu uita să specifici numele persoanei pentru care donezi! Vă mulțumim și ne rugăm ca Sorin să treacă cu bine peste această încercare! (este o altă postare în social media)

La finele săptămânii trecute, Sorin Boica în timp ce se pregătea să meargă la spital a leșinat în fața casei. Însă, odată ce și-a revenit a ținut să le mulțumesc medicilor pentru grija pe care i-au acordat-o.

Astăzi in jurul orei 09:00 ieșisem cu Mihaela, ma pregăteam sa merg la Spital, dar am leșinat stând pe băncuța din fața casei, am picat drept în nas. Vecinii mei buni Adi și Raluca au chemat salvarea care a sosit foarte repede. M-au examinat și apoi m-au transportat la Spitalul Județean unde am făcut o radiografie la plămâni, după aceea am mers la containerul pentru testare Covid. Exista un cort albastru încălzit pentru pacienții care așteaptă sa fie testați, exista sala de ședințe in care se poate sta foarte confortabil pana ajunge fisa ta de la radiograf. Mi sau prelevat probele pentru testul covid19, m-a consultat și un neurolog, a zis ca totul e bine, mi-au pus o perfuzie și pe la ora 14:30 am fost gata.

Sunt foarte recunoscător personalului de pe Ambulanta, personalului din Spitalul Județean Sibiu.
Sunteți niște eroi!
Ma bucur dacă alegeți sa va rugati pentru mine și prietenii mei care sunt in autoizolare și suferinzi. (scria Sorin Boica pe contul său de Facebook)

Etichete: