fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Medias Politica

Sondajul Star Sibian anunță căderea imperiului Roman, la Mediaș

Horațiu Potra conduce detașat în sondajele de opinie realizate în municipiul Mediaș. Fostul luptător din Legiunea Străină este surpriza alegerilor locale din acest an.  Imediat după înscrierea în cursa electorală, expertul în securitate internațională Horațiu Potra a cucerit mii de simpatizanți. Numărul acestora a crescut constant, astfel că a ajuns să-l depășească pe cel al primarului Gheorghe Roman cu mai mult de 11 procente.

Doar un sfert din medieșenii cu drept de vot sunt dispuși să-l mai crediteze pe Gheorghe Roman pentru încă un mandat de primar. Președintele PNL Mediaș a pierdut susținerea cetățenilor pe care îi ”păstorește” de 8 ani. Dezamăgirea este mare și nemulțumirile sunt multe, la Mediaș.

Rezultatul sondajului

Ziarul Star Sibian a realizat, în această săptămână, un sondaj de opinie pe străzile din municipiul Mediaș. Întrebarea a fost: ”Cu cine veți vota, la alegerile din 9 iunie, la funcția de primar al Mediașului?

  1. Horațiu Potra (Partidul Patrioților) – 36,60%
  2. Gheorghe Roman (PNL) – 25,30%
  3. Claudiu Marinel Mureșan (PSD) – 7,30%
  4. Flavius Ioan Dordea (Dreapta Unită) – 5,70%
  5. Tudor Dincă (Independent) – 4,90%
  6. Vasile Dănuț Müller (AUR) – 4,40%
  7. Petru Paul Schneider (PER) – 3,10%

Nu știu, nu răspund – 8,10%

Nu merg la vot – 4,60%

Sondajul Star Sibian anunță căderea imperiului Roman, la Mediaș Sondajul Star Sibian anunță căderea imperiului Roman, la Mediaș

Sondajul a fost realizat față-în-față, pe un eșantion de peste 1.100 de persoane, din categorii de vârstă diferite: 18 – 30 de ani, 30+, respectiv 65+. Marja de eroare: 3%.

Etichete:

Recomandam sa citesti si