fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Judet

Șoferi, prinși băuți la volan în perioada Sărbătorilor de Iarnă

În dimineața zilei de 24 decembrie, în jurul orei 08,00, pe DN 14, în orașul Copșa Mică, un localnic în vârstă de 51 de ani a fost depistat conducând o autoutilitară  și având o concentrație de 0,47 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 00,15, pe raza comunei Nocrich, un localnic în vârstă de 52 de ani a fost depistat conducând un autoturism și având o concentrație de 0,55 mg/l alcool pur în aerul expirat.

În aceeași zi, în jurul orei 07,30, pe raza localității Merghindeal, un alt șofer a fost depistat conducând sub influența alcoolului. Este vorba despre un tânăr în vârstă de 24 de ani, din Blăjel, a cărui testare alcoolscopică a rezultat într-o concentrație de 0,49 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 25 decembrie a.c., în jurul orei 15,00, pe strada Călțun din municipiul Sibiu, un localnic în vârstă de 45 de ani a pierdut controlul direcției de deplasare a autoturismului și a intrat în coliziune cu gardul unui imobil și cu un autoturism parcat. Din fericire, evenimentul s-a soldat doar cu pagube materiale, însă testarea alcoolscopică a șoferului a rezultat într-o concentrație de 1,57 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 26 decembrie a.c., în jurul orei 22,30, pe strada Octavian Goga din localitatea Rășinari, un bărbat în vârstă de 44 de ani, din București, a fost depistat conducând sub influența alcoolului, cu o concentrație de 0,66 mg/l alcool pur în aerul expirat.

La data de 28 decembrie a.c., în jurul orei 03,15, pe raza localității Nou Român, un alt șofer, localnic în vârstă de 24 de ani, a fost testat alcoolscopic, cu un rezultat de 0,54 mg/l alcool pur în aerul expirat.

Toți cei de mai sus au fost însoțiți la unități medicale unde li s-au recoltat probe biologice în vederea stabilirii nivelului alcoolemiei în sânge, în fiecare caz fiind întocmite actele premergătoare efectuării de cercetări penale privind săvârșirea infracțiunii de conducere sub influența alcoolului.

 

Etichete:

Recomandam sa citesti si