fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Actualitate Judet

SN DECO a deschis o linie de producţie la Copșa Mică

SN DECO_inaugurare fabrică Copşa Mică

Grupul de firme SN Deco a inaugurat luni, 11 aprilie, o nouă linie de producție. Este vorba de Secţia profilare 2 din oraşul Copşa Mică, judeţul Sibiu, unde se vor produce componente pentru decorațiunile interioare din metal și mase plastice, conform novatv.ro.
Această secţie deschisă la Copşa Mică înseamnă 35 de locuri de muncă noi în oraşul din judeţul Sibiu.
„Mai bifăm încă o locaţie de pe harta Grupului, pe lângă Şeica Mică, Agârbiciu, Mediaş, Sibiu, Nufringen. (…) În Europa se ştie deja că produsele care altădată proveneau din Germania vin acum din România, din inima Transilvaniei”, a spus la inaugurare Uwe Draser, administratorul SN DECO.
Prezent la inaugurare, primarul din Copşa Mică, Daniel Tudor Mihalache, a declarat că „energia luată de la voi, cei care investiţi, este vitală pentru comunitate, ca exemplu de curaj, ca exemplu de implicare, ca exemplu de a fi responsabil social”.

30 de ani de activitate SN DECO
Fabrica de la Copşa Mică va funcționa în clădirea fostei cantine Sometra, după lucrări de reabilitare și modernizare. Toate aceste lucrări şi amenajarea Secţiei au durat un an de zile, iar linia de producție complet automatizată a fost mutată din Germania la Copșa Mică.
Angajaţii care lucrează în această secţie au participat la şase luni de training în Germania.
Grupul de firme SN DECO a sărbătorit cu prilejul inaugurării acestei fabrici de la Copşa Mică cei 30 ani de la înființare.

Foto: novatv.ro

Etichete: