fbpx
INCARCARE

Ce anume cauti?

Timp Liber Actualitate

Smiley și Cabron lansează piesa „Cine-i salvează pe eroi?”, o piesă apăsătoare despre eroii de azi

Smiley a lansat alături de Cabron melodia „Cine-i salvează pe eroi?”, o piesă apăsătoare despre eroii de azi.  “Cine-i salvează pe eroi” a fost scrisă  în urmă cu șase luni, parcă intuind ce vremuri vor veni.

Este cel mai bun moment ca oamenii să devină constienți că sunt interconectați, că acțiunea fiecăruia contează și determina binele sau răul celorlalți. Oamenii trebuie să respecte, să iubească, să dăruiască, să ajute fără a aștepta ceva în schimb, pentru că fiecare în viața lui, în diverse etape, este, pe rând, muritor și erou pentru cei din jur.”, considera Smiley care face si un îndemn la introspecție odată cu aceasta lansare.„Imi doresc ca fiecare om care ascultă această piesa să fie atent la versuri și să îsi creeze propria imagine, colorată  despre eroii din viața lui sau despre eroul care este el în viețile celor din jur. Este un exercițiu foarte bun de sinceritate, de conștiință, de realitate, de respect.”, a scris Smiley.

Melodia a fost urcată pe pagina de Facebook a ISU București cu mesajul: “Din suflet, pentru toţi salvatorii! Coloana sonoră îi aparţine lui Smiley, care a dorit să transmită cu această ocazie şi un mesaj de susţinere, pentru toţi cei care sunt implicaţi în această luptă pentru salvarea semenilor”.
Inspirat de condiția efemeră a eroului, Smiley cântă neputință și singurătatea acestuia atunci când el redevine om și își arată slăbiciunile și vulnerabilitatea: „Eroii rămân eroi indiferent de vremuri și trebuie aplaudați când sunt sus, dar și când sunt obosiți, copleșiți de neputință sau nu mai pot dărui ceea ce puteau ieri.”, spune Smiley care consideră că singurul antidot pentru teamă în care trăiesc oamenii acum este dragostea de viață și de cei din jur.
Produsă de HaHaHa Production, cu un artwork semnat de Alexandru Lupaș și Dragoș Dincă, „Cine-i salvează pe eroi?” are muzica semnată de Lucian Nagy, Smiley, Șerban Cazan și Roland Kiss și versuri scrise de Smiley și Cabron.
Etichete:

Recomandam sa citesti si

1 Comment

  1. Doru 05/04/2020

    Bravo Smiley